Hubo Peloton

5 juli

Bij Hubo werken er 240 personen, maar er komen slechts een 20-tal met de fiets naar het werk. Daar wil één van de collega's verandering in brengen. Zij wil een lange fietsketting maken die ze als kapitein dagelijks zal trekken vanuit haar woonplaats in Meise. Vanaf Mechelen sluiten ook andere collega’s aan om uiteindelijk met een lange fietsketting samen aan te komen bij Hubo in Antwerpen.

Als Gouden Trapper van Go With The Velo kan ze haar collega’s nu nog extra stimuleren met een spaaractie voor iedereen wie tussen 7 juni en 5 juli met de fiets naar het werk trapt. Per gefietste werkdag krijgen ze een stempel op hun spaarkaart. Wie 4 stempels kan verzamelen ontvangt een hippe drinkbus bovenop het fluohesje. Hebben ze er 8? Dan krijgen ze een oplaadbaar fietslichtsetje van de bovenste plank!

En dat is nog niet alles! Tijdens hun middagpauzes kunnen collega’s voortaan terecht bij de gloednieuwe fietsherstelplaats met al het nodige materiaal en een helpend paar handen om hun fiets in orde te zetten. Zo kan iedereen veilig en comfortabel de baan op.

Contact: marina van buggenhout
Interesse? Neem contact op via info@GoWIthTheVelo.be