Bestel je gratis promopakket

Plan je een fietsactie met je school, organisatie, vereniging, gemeente of bedrijf om met z'n allen wat vaker de fiets te nemen? Zet het promomateriaal van Go With The Velo in om je fiets-community uit te bouwen, hen op te roepen om mee te fietsen en te belonen voor hun fietsgedrag. Vul hieronder het contactformulier in om je gratis promopakket met 50 raambordjes en 100 fietsplaatjes aan te vragen!

50 raambordjes

50 raambordjes

Laat zien dat jullie fiere fietsers zijn en anderen op te roepen wat vaker de fiets te nemen! Deel de dubbelzijdige raambordjes uit en hang ze op waar je de fietskriebels wil wakker maken.

Zet ze gevouwen neer dankzij de handige plooi of hang ze op aan het raam. Een raambordje meet 420 x 148 mm.

100 fietsplaatjes

100 fietsplaatjes

Vergroot jullie zichtbaarheid op de weg met onze fluorescerende fietsplaatjes van WOWOW! Ideaal om fietsers te belonen en samenhorigheid te creƫren.

Hang het fietsplaatje vlot onder je zadel met de bijgeleverde strips.

Contactformulier

Wil jij graag 50 raambordjes en 100 fietsplaatjes verdelen via je fietsactie voor meer duurzame verplaatsingen? Vertel ons hoe je ze gaat verdelen, met welke school, organisatie, vereniging, gemeente of bedrijf, wanneer en aan wie in een korte omschrijving hieronder. We bekijken je aanvraag en komen zo snel mogelijk bij je terug.

*Omwille van administratieve en financiele redenen bieden we enkel promopakketten aan per 50 raambordjes samen met 100 fietsplaatjes. Bedankt om hiermee rekening te houden en beide materialen optimaal in te zetten.

Optioneel
Optioneel