Bike Brussels Awards 2019

Zet jouw organisatie, gemeente of school zich in voor een fietsvriendelijk Brussel? Dan wint jouw fietsproject straks misschien wel een Bike Brussels Award! Indienen is heel eenvoudig en kan nog tot 25 augustus 2019 op bikebrussels.be.


Je project voldoet aan deze 3 criteria:

→ Je initiatief zet zoveel mogelijk Brusselaars van 16 tot 99 jaar actief in beweging (fiets, step, wandelen, ..)
→ Je idee is gericht op functionele verplaatsingen, bv. naar het werk, school, hobby’s, winkel …
→ Je initiatief is een goed voorbeeld dat anderen kan inspireren om mee te werken aan een fietsvriendelijker Brussel

Iedereen wint
De drie winnaars krijgen naast de titel van Bike Brussels Laureaat ook promotie op de kanalen van Bike Brussels en zijn (media)partners. In de categorie ‘Bedrijven’ krijgt de winnaar ook een professionele, op maat gemaakte bedrijfsfilm. In de categorie ‘Gemeenten’ krijgt de winnaar een begeleid werk- en leerbezoek aan Rotterdam, een van de vooraanstaande fietssteden in Nederland. In de categorie ‘Scholen’ krijgt de winnaar een event (animatie, workshop, spektakel …) over fietsen en duurzame mobiliteit.

Maar niet alleen de laureaten winnen. Alle ingezonden projecten krijgen op Bike Brussels een plaats in een infotentoonstelling. Zo kan het brede publiek kennis maken met de verschillende fietsinitiatieven die onze hoofdstad rijk is. Bovendien krijgt elke kandidaat een gratis toegangscode voor Bike Brussels. Deze code is geldig voor alle medewerkers van het bedrijf, de gemeente of school die een project indient.

Wanneer indienen?
Je aanvraag voor de Bike Brussels Awards kan je indienen van 3 juni tot en met 25 augustus 2019. Daarna worden alle correct ingevulde dossiers onderworpen aan de kritische blik van onze vakjury die bestaat uit fietsliefhebbers en professionals. De winnaars worden bekendgemaakt op vrijdag 20 september tijdens het B2B-evenement Brussels New Mobility, in Tour & Taxis. Lees hier het volledige reglement van de Bike Brussels Awards.

Meer nieuws