Hoe werkt Go With The Velo?

Go With The Velo zet deze zomer maar liefst 76 fietsinitiatieven op de trappers! Fietsers konden hun strafste fietsidee online indienen tot 1 mei 2019 om kans te maken op 250 euro en een leuk communicatiepakket. De 13 leukste acties krijgen daar nog eens 1000 euro, een professioneel filmpje en leuke fiets-je-datjes bovenop! De fietsacties richten zich op de promotie van functionele verplaatsingen met de fiets bij Vlamingen en Brusselaars vanaf 16 jaar en worden tussen 1 juni en 31 juli 2019 verwezenlijkt.

Wanneer werden de 76 fietsacties geselecteerd en bekendgemaakt? En wanneer krijg je je actiegeld? Hieronder een kalenderoverzicht op de selectieprocedure en het actieproces.

1 MEI - Deadline fietsidee├źn

Dien je project in voor 1 mei op GoWithTheVelo.be. Zit je toch nog met een fan-fiets-tastisch fietsidee dat je kwijt moet? Laat het ons weten via info@GoWithTheVelo.be en wie weet kunnen we je helpen met onze tips en tricks.

17 MEI - Jury

De jurering vindt plaats op 17 mei. Deze gebeurt door een jury van +12 onafhankelijke leden uit verschillende organisaties op basis van het bereik, de originaliteit en de duurzaamheid van de acties die voldoen aan de criteria zoals vermeldt in het wedstrijdreglement.

20 MEI - You've got mail

Uiterlijk 20 mei brengen we alle indieners op de hoogte van de beraadslaging met betrekking tot hun dossier.

28 MEI - Prijsuitreiking

Go With The Velo Prijsuitreiking voor de 76 laureaten met bekendmaking van de 13 Gouden Trappers en verdeling van de materiaalpakketten.

1 JUNI tot 31 JULI - 100 fietsacties

De 76 laureaten verwezenlijken hun fietsacties tussen 1 juni en 31 juli 2019.

31 DECEMBER - Vergoeding

De 76 Laureaten kunnen de afgesproken onkosten tot 31 December 2019 inbrengen voor terugbetaling.

Meer nieuws