Cake bakken na de lockdown

Maak jij ook al plannen voor na de lockdown? De collega's van Mobiel 21 vzw gaan cake 🥮🥮🥮 bakken om hun werkburen op te roepen wat vaker de fiets naar het werk te nemen en hen wat beter te leren kennen. Want wie met de fiets naar het werk komt, wordt beloond met een heerlijk stuk cake in goed gezelschap.

Ze delen hun gebouw met andere organisaties en er zijn ook heel wat bewoners in hun straat. Allemaal mensen letterlijk dicht bij hun die ze weinig of niet kennen. Daar willen ze met deze actie verandering in brengen. Hoe ze dat aanpakken ontdek je in deze 5 trappen.

Zo doe je dat

  1. Zorg voor een leuke laagdrempelige plek waar je je werkburen op cake 🥮 en koffie ☕ kan trakteren. Ga all-the-way door bijvoorbeeld je gemeente te vragen of je een parkeerplaats voor de deur mag inpalmen. Denk er wel aan dat je dat goed op tijd moet aanvragen, eens de lock-down voorbij is.

  2. Download de actie-affiche 📜 en fietshangers om je werkburen op te roepen (datum) met de fiets 🚲 naar het werk te gaan en die dag (tijdstip) langs te komen voor cake en koffie.

  3. Verdeel je uitnodigingen en hang je affiche 📜 op, enkele dagen voor het grote moment. Vraag je collega's de avond ervoor hun beste cake te bakken.

  4. Maak het gezellig met wat inkleding, verse koffie, stoelen en een tafel vol cake. 🥮

  5. Geniet van de quality-time met je collega's en werkburen. Neem een fiere foto met #GoWithTheVelo!