De Bolster bolt naar Zuid-Afrika

Vzw De Bolster zet hun medewerkers en cliënten wat vaker op de fiets met een fictieve fietstocht vanuit Oudenaarde helemaal naar Benoni (Zuid-Afrika) én terug. Goed voor een fietstochtje van 30.000 kilometer!

De vestigingen bieden slechts beperkte parkeermogelijkheid en zijn niet altijd even goed te bereiken met het openbaar vervoer. Zo bleek uit een personeelsbevraging met grote vraag naar betere fietsinfrastructuur. De fiets lijkt hen een plezante, duurzame en betaalbare oplossing voor zowel hun cliënten als collega's. Daarom wil De Bolster breed inzetten op de fiets met de steun van Go With The Velo!

Go With The Velo met virtuele stops en zo ...

Van 1 juli 2020 tot 30 oktober 2020 houdt de vzw de gereden fietskilometers van medewerkers (woon-werkverkeer) en cliënten (die naar hun werk fietsen) bij. Met wekelijks een virtuele stop in de plaats waar ze zich bevinden op basis van de gereden fietskilometers. Eindbestemming: de stad Benoni te Zuid Afrika! Om vervolgens terug te bollen naar hun geliefde Oudenaarde.

  • Voor hun fictieve reis worden er LANDKAARTEN opgehangen in elk van de 3 vestigingen. Wekelijks duiden ze hierop aan waar ze zich precies bevinden op hun reis. Zodoende is iedereen mee in het reisverhaal en worden ze gemotiveerd om mee te doen.
  • De deelnemende medewerkers en cliënten worden flink beloont voor hun geleverde inzet. Met leuke GADGETS bij het behalen van vooropgestelde mijlpalen (bv. 10.000 kilometer).
  • Aangekomen in Benoni vieren ze hun reis met een ZUID-AFRIKAANSE RECEPTIE om de dappere trappers in de bloemetjes te zetten.