Speeltuin krijgt fietsherstelpaal

Werkmmaat zet Lier op de velo met een publieke fietsherstelpaal en een oplaadpunt aan de speeltuin!

Krijg jij je gemeente meer op de velo? Zij doen het zo!

Fietsen en plezier gaan goed samen, weten de fietsenmakers van Werkmmaat. Met de publieke fietsherstelpaal in de speeltuin van Lier maken ze dat (fiets)plezier nog laagdrempeliger voor iedereen. En in het koffiehuisje erlangs kan je terecht voor een oplaadbeurt voor je elektrische fiets.

Met tools als een Engelse sleutel, schroevendraaiers, inbussleutels en een fietspomp kunnen fietsers er zelf aan de slag. Alles zit stevig bevestigd aan een paal diep in de grond, veilig voor vandalisme. Want een fiets die goed in orde is, helpt zijn baasje vlot en veilig op weg.

Wie zijn die dappere trappers?

Zo geeft Werkmmaat de Lierse fietsers een duwtje in de rug. Iets waar stad Lier voor de volle 100% achter staat vertelden de schepenen aan de pers tijdens de officiële opening in juli 2019.

Werkmmaat levert maatwerk voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Ze coacht hen naar een geschikte werkplek en creëert nieuwe nuttige jobs op maat. Zoals de fietsherstelateliers en het koffiehuisje aan de speeltuin, waaruit het initiatief voor de publieke fietsherstelpaal ontstond.