VanRoey.be viert de fiets!

- LAUREAAT GO WITH THE VELO 2020 -

VanRoey.be viert de fiets met 'Olé Vélo!': een wedstrijd vol leuke fietsuitdagingen tussen teams per 5 collega's. Want hoe meer werknemers de fiets nemen, hoe beter voor hun gezondheid en de planeet. Daarnaast worden alle werknemers dubbel en dik beloont met een fietsontbijt en ijsjeskraam als slotmoment! Zo motiveert VanRoey.be zowel de regelmatige fietsers als de werknemers die maar heel soms de fiets nemen naar het werk.

Team-missies op de fiets

Team-missies op de fiets

Welk team scoort het hoogst aantal fietsdagen? Wie kan de meest originele GPS art maken? Wie maakt de meest originele fietsfoto naar het werk? Wie krijgt de meeste collega's op de fiets?, ... Plezante missies op de fiets kunnen alle kanten uit!

Per geslaagde missie kreeg het team een fietspunt. Het team met de meeste fietspunten won een jaar lang VAB fietsbijstand voor haar teamleden en hun familie. Zo blijven ze nog lang en gelukkig fietsen voor al hun dagdagelijkse verplaatsingen.

Week van de Mobiliteit

Week van de Mobiliteit
  1. Op 18 september (tussen 7u45 en 9u) zette VanRoey.be een Coronaproof fietsontbijt neer met een zakje vol lekkers voor iedereen die met de fiets kwam.
  2. Van 18 september tot 16 oktober daagden ze alle werknemers uit voor een groepschallenge! Wanneer 1/3e van het personeel (+/-55 mensen) een maand lang met de fiets naar het werk zou komen, volgde er op 16 oktober een ijsjeskraam of andere traktatie (afhankelijk van het weer) voor ALLE PERSONEELSLEDEN. Ondanks de extra challenges door het Corona virus is het hen gelukt, vertelt Jolien in de post hieronder!

    Zo motiveerde VanRoey.be zowel haar regelmatige fietsers als de werknemers die maar heel soms de fiets nemen naar het werk.

"Goed nieuws: de fietsactie slaagt aan en de groepschallenge werd behaald! Er zijn tijdens onze fietsmaand voldoende collega’s met de fiets gekomen om te kunnen trakteren. Echter hebben we, wegens de verstrengde corona-maatregelen, gekozen om geen foodtruck/ijsjeskraam te laten komen. We trakteerden met een broodje/salade naar keuze van een broodjesbar die hier komt leveren. Zo is alles individueel verpakt, volledig corona-proof."

Jessie Van Gorp
HR Business Partner Vanroey.be