Sticker voor Brusselse fietsspots

GoodPlanet lanceerde een sticker die behulpzame fietsspots met een warme welkom in Brussel zichtbaar maakt. Velo-vriendelijke organisaties en horecazaken kunnen de sticker aanvragen en op hun raam kleven. Zo geven ze aan dat je er als fietser welkom bent voor een glaasje water, een likje kettingsmeer of ander fietsherstel.

Krijg jij je stad op de velo? GoodPlanet doet dat zo!

Een fietser vraagt eigenlijk niet veel weet GoodPlanet Belgium. Water tegen de dorst. Af en toe een fietspomp of een bandenplakker. Zo nu en dan een likje kettingsmeer. En een beetje liefde. Met dat laatste zit het al wel goed want het is bewezen dat fietsers gelukkiger zijn dan andere pendelaars. Maar de andere zaken zijn niet altijd voorhanden.

Weer zo'n straf idee van GoodPlanet Belgium. Van groene speelplaatsen tot bloeiende generatietuinen. Van moestuinieren op school tot kookateliers voor werknemers. Van zero afval-uitdagingen tot gsm-inzamelacties. Met kleine en grote projecten werken ze aan duurzaam samenleven. Op school, op de werkvloer, thuis en in de vrije tijd.

Het project Velo-vriend stelt een simpele oplossing voor dankzij de steun van Go With The Velo: een sticker die zichtbaar maakt bij welke organisaties en horecazaken je in Brussel terechtkan voor hulp. Want fietsers in Brussel mogen gerust wat meer gepamperd worden.