Blijven Fietsen Allemaal

Maar liefst 60% van de werknemers in Vlaanderen woont op minder dan 15 km van het werk. Perfect doenbaar met de (elektrische) fiets. Ben jij nog niet overtuigd? Morgen misschien wel?!

Ontdek de nieuwe fietscampagne 'Blijven Fietsen Allemaal' van Minister Peeters en de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV). De campagne moedigt iedereen aan om te blijven fietsen.

Go With The Velo draagt samen met jullie z'n steentje bij aan dat doel sinds 2017. 🤘 💙 Daarom staken we de koppen bij elkaar met VSV en hebben we later deze week nog groot nieuws voor jullie! Stay tuned en fiets ondertussen mee met Blijven Fietsen Allemaal.

Hang de affiche aan je raam

Heb jij de voorbije weken tijdens de lockdown ook je fiets (her)ontdekt? Het is ons in ieder geval opgevallen dat er in Vlaanderen en Brussel flink meer gefietst wordt. Dat vinden we fan-fiets-tastisch en kunnen we alleen maar blijven aanmoedigen. De ideale ontspanning om je hoofd leeg te maken en bovendien een gezonde bezigheid.

Samen met minister Peeters en VSV hopen we dat je ook blijft fietsen als je binnenkort weer naar je werk of naar school mag. Vergeet die files en parkeerstress. Fietsen is zoveel leuker en ontspannender, dat heb je nu zelf ontdekt!

Print de campagneaffiche van Blijven Fietsen Allemaal af om voor je raam te hangen en blijf fietsen! Downloads voor print op A3 of A4 op www.vsv.be.

Meer nieuws